Retete
Bianca Paraskevioti
Home » » Bruschete cu pasta de ton si ceapa

Bruschete cu pasta de ton si ceapa

Written By Unknown on marți, 29 noiembrie 2016 | 03:28

Ingrediente necesare: (2 portii)

  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie ton maruntit in ulei
  • piper dupa gust
  • maioneza sau 30-50g unt

Mod de preparare:
  1. Se freaca untul cu ceapa taiata foarte marunt.
  2. Se incorporeaza tonul si se amesteca foarte bine entru a obtine o pasta fina. In functie de preferinte uleiul de la ton poate fi pastrat in compozitie sau scurs. Eu l-am scurs, incat am considerat ca untul este suficient. In cazul in care doriti sa utilizati si uleiul din conserva va sugerez sa puneti mai putin unt.
  3. Se adauga un praf de piper.
  4. Se pot servi alaturi de rosii sau ardei.

Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
{[['']]}
SHARE

About Unknown

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu