- 500g muschiuleti de pui
- sare, piper dupa gust
- boia din ardei dulce sau piute pentru cine doreste meniu picant
- praf de usturoi
- ulei pentru prajit
- 2 oua
- 1 pachet fulgi de porumb
- 2-3 catei usturoi
- 2 lingurite maioneza
- 4 lingurite smantana
Mod de preparare:
- Se spala muschiuletii de pui si se marineaza astfel: ii saram bine si ii piperam pe ambele parti, dupa care punem un strat semnificativ de boia.
- Incingem ulei intr-o oala potrivita (muschiuletii trebuie sa fie acoperiti de ulei la prajire).
- Intr-un castron larg sfaramam fulgii de porumb.
- Batem cele doua oua cu putina sare.
- Muschiuletii de pui se trec prin oua, iar apoi prin fulgii de porumb. Ca fulgii de porumb sa se prinda bine de bucata de pui eu o apas in castronul cu porumb cu mana, pe ambele parti. Daca doriti ca bucatile de carne sa arate exact ca si la KFC va recomand sa taiati pe lung bucata de muschiulet.
- Se prajesc bucatile de carne.
- Intr-un castron mic pisam cateii de usturoi si ii frecam cu sare pana se formeaza o spuma. Adaugam linguritele de maioneza si cele de smantana si amestecam.
Va doresc pofta buna!
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu