Retete
Bianca Paraskevioti
Home » , , , » Paste cu dovlecei si piept de pui

Paste cu dovlecei si piept de pui

Written By Unknown on miercuri, 7 decembrie 2016 | 04:24

Ingrediente necesare:

  • 1 piept de pui
  • 1 catel usturoi
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa mica
  • boia ardei dulce
  • 1-2 rosii proaspete sau bulion
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel proaspat
Mod de preparere:
  1. Intr-o oala punem la fiert apa cu putina sare. Cand apa a ajuns sa clocoteasca se adauga pastele (spaghete, farfale, etc)
  2. Calim ceapa tocata marunt in 2-3 linguri de ulei. Adaugam putina boia din ardei dulce si amestecam,
  3. Taiem morcovii cuburi mici, sau ii dam pe razatoare si ii adaugam cepei. Amestecam si lasam la foc mic sa se caleasca impreuna. 
  4. Pieptul de pui se taie cuburi mici si se adauga in oala.
  5. Adaugam dovlecelul taiat cuburi,
  6. Amestecam compozitia. Adaugam apa legumelor, respectiv sare si piper dupa gust. (cantitatea de apa pe care eu o adaug este 3/4 din compozitia totala)
  7. Tocam marunt catelul de usturoi si il adaugam in oala.
  8. Cand legumele si puiul s-au fiert (aproximativ 15-20 minute) se adauga putin bulion sau rosiile taiate cuburi. Se fierbe la foc mediu spre tare pentru evaporarea apei in exces daca este cazul. 
  9. Adaugam patrunjel proaspat.
Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
{[['']]}
SHARE

About Unknown

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu