Ingrediente necesare: (2 portii)
|
---|
Preparare:
- Se pune la fiert, separat, orezul in apa cu sare.
- Se caleste ceapa in uleiul de masline si se adauga 1 lingurita de boia.
- Se adauga morcovul taiat cuburi si se lasa sa se caleasca cu ceapa. Foarte important este ca focul sa fie in permanenta mic. Se acopera oala cu un capac si se lasa la calit.
- In acest timp se taie carnea de vita cuburi mici (de dimensiunea morcovilor) care se adauga morcovilor. Se amesteca continuu. Se adauga sare si piper dupa gust preparatului.
- Analog se procedeaza cu mangoul - taiat cuburi de dimensiunea morcovilor si carnii de vita.
- Se curata 2 catei de usturoi care se macina cat mai marunt si se adauga peste carnea de vita. In cazul in care mangoul nu a lasat suficienta zeama (nu a fost destul de moale), se adauga apa si se lasa la fiert.
- Cand carnea de vita este fiarta, se da focul tare pentru a se evapora apa in exces. In acest timp se omogenizeaza 1 lingurita de faina cu putin 100 ml bulion, care se adauga in oala in momentul in care apa a scazut considerabil.
- Se adauga patrunjel proaspat.
Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu