Ingrediente necesare:
|
---|
Mod de preparare:
- Se curata cartofii si se taie felii subtiri astfel incat sa nu ajungem pana jos.
- Pisam intr-o cana 2 catei de usturoi si amestecam cu sare pana obtinem o pasta cremoasa, apoi adaugam 30g unt si ulei de masline.
- Asezam cartofii intr-o tava si introducem in despartituri sosul de usturoi realizat anterior (cel mai usor este sa utilizati o pensula). Deasupra lor pulverizam cu putin ulei de masline, saram, piperam si adaugam rozmarin.
- Se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor aproximativ 1 ora pentru a se coace.
- Se scoate folia de aluminiu, iar deasupra cartofilor adaugam boia de ardei dulce si ii lasam la cuptor inca maxim 15 minute sa se rumeneasca putin.
- Taiaem o ceapa cat mai marunt si o calim in putin ulei de masline impreuna cu boia din ardei dulce. Adaugam ciupercile taiate cuburi si punem sare.
- Adaugam putina apa in oala si acoperim ca sa fiarba putin in aburi.
- Cand ciupercile sunt fierte, adaugam bulion cat sa le acoperim si adaugam patrunjelul tocat.
Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu