- 3 oua
- 3 linguri zahar pudra
- 500g mascarpone (Lidl)
- 250ml cafea tare
- 400g piscoturi
Mod de preparare:
- Separam galbenusurile de albusuri.
- Adaugam 3 linguri zahar pudra galbenusurilor si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Adaugam 500 g mascarpone si amestecam pana cand compozitia se leaga.
- Amestecam cu mixerul albusurile pana se obtine o spuma. Adaugam spuma din albusuri peste crema de mascarpone si amestecam incet de jos in sus cu ajutorul unei linguri.
- Trecem rapid prin cafea ambele parti ale fiecarui piscot. Atentie!!! Piscoturile pentru tiramisu nu trebuie sa fie imbibate cu cafea, ci doar umezite putin, iar cafeaua pentru tiramisu sa fie rece si neindulcita.
- Asezam in tava primul rand de piscoturi peste care turnam jumatate din crema obtinuta.
- Deasupra cremei, procedam analog si asezam al doilea rand de piscoturi trecute prin cafea.
- Asezam crema ramasa peste cel de-al doilea strat de piscoturi.
- Pudram cu putina cacao si il lasam la frigider sa se raceasca.
Va doresc pofta buna!
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu