Retete
Bianca Paraskevioti
Home » , » Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Written By Unknown on luni, 14 noiembrie 2016 | 05:31

Ingrediente necesare:

  • 500g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita cu varf de boia din ardei dulce
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • bulion de rosii
  • sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
  1. Se caleste in ulei ceapa. Cand devine sticloasa se adauga boia din ardei dulce.
  2. Se curata ciupercile si se taie in bucati. Se adauga in oala si se amesteca.
  3. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la foc mic sa fiarba. Se poate adauga jumatate de pahar de apa. Oala trebuie acoperita.
  4. Cand ciupercile sunt aproape gata, se adauga bulion din rosii pana se acopera ciupercile.
  5. Se adauga patrunjelul tocat.
  6. Se servesc calde alaturi de mamaliga.
Va doresc pofta buna!


Rate this posting:
{[['']]}
SHARE

About Unknown

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu