Retete
Bianca Paraskevioti
Home » , , , » Pui cu mango si dovlecel

Pui cu mango si dovlecel

Written By Unknown on luni, 14 noiembrie 2016 | 05:11


Ingrediente necesare:

  • 1 mango moale (dimensiune medie)
  • 1/2 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei floarea soarelui
  • boia din ardei dulce
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel
  • paste farfala sau paste orzo
Mod de preparare:

  1. Calim ceapa taiata marunt in ulei. Cand incepe sa devina sticloasa, adaugam putina boia si amestecam.
  2. Taiem morcovii cuburi mici si ii adaugam peste ceapa. Acoperim oala si dam focul la minim, amestecand din cand in cand.
  3. Intre timp taiem pieptul de pui tot cuburi si il adaugam in oala.
  4. In mod analog se procedeaza cu dovlecelul, care se taie la aceasi dimensiune cu restul legumelor. Se adauga in oala si se amesteca.
  5. Se curata mangoul de coaja. Se taie mangoul cuburi de dimensiunea legumelor si se adauga in oala. Mangoul va fi mai mult lichid, daca este foarte moale. Se amesteca compozitia. Adaugam 2 catei de usturoi tocati foarte marunt. 
  6. Se adauga jumatate de pahar de apa si se lasa la fiert. 
  7. In final trebuie sa obtineti un sos omogen dar mai gros.
  8. Adaugati patrunjel tocat proaspat.
  9. Se serveste cald alaturi de paste farfala sau paste orzo.

Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
{[['']]}
SHARE

About Unknown

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu