Ingrediente necesare:
- 1 mango moale (dimensiune medie)
- 1/2 piept de pui
- 1 dovlecel
- 1 ceapa mare
- 1 morcov mare
- 2 catei de usturoi
- 2-3 linguri ulei floarea soarelui
- boia din ardei dulce
- sare, piper dupa gust
- patrunjel
- paste farfala sau paste orzo
Mod de preparare:
- Calim ceapa taiata marunt in ulei. Cand incepe sa devina sticloasa, adaugam putina boia si amestecam.
- Taiem morcovii cuburi mici si ii adaugam peste ceapa. Acoperim oala si dam focul la minim, amestecand din cand in cand.
- Intre timp taiem pieptul de pui tot cuburi si il adaugam in oala.
- In mod analog se procedeaza cu dovlecelul, care se taie la aceasi dimensiune cu restul legumelor. Se adauga in oala si se amesteca.
- Se curata mangoul de coaja. Se taie mangoul cuburi de dimensiunea legumelor si se adauga in oala. Mangoul va fi mai mult lichid, daca este foarte moale. Se amesteca compozitia. Adaugam 2 catei de usturoi tocati foarte marunt.
- Se adauga jumatate de pahar de apa si se lasa la fiert.
- In final trebuie sa obtineti un sos omogen dar mai gros.
- Adaugati patrunjel tocat proaspat.
- Se serveste cald alaturi de paste farfala sau paste orzo.
Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu