Ingrediente necesare: (4 portii)
- 1-2 bucati piept de pui
- 250g orez pentru pilaf
- 1 pachet de - Chinese vegetable mix (Lild 450g)
- 100-150ml sos de soia Heinz
- piper dupa gust
- patrunjel tocat marunt
Mod de preparare:
- Orezul se spala in 5-7 ape si se pune la fiert in apa cu sare.
- Se taie pieptul de pui in cuburi de dimensiune medie si se prajeste intr-o tigaie adanca de dimensiune mai mare, in 2-3 linguri de ulei de masline si 2-3 linguri sos de soia.
- Cand puiul s-a rumenit usor, adaugam pachetul de legume chinezesti in wok. Amestecam bine si adaugam restul de sos de soia. Adaugam piper dupa gust. In cazul in care este necesar se poate adauga jumatate de pahar de apa pentru fierbere. Se lasa pe foc pana cand legumele sunt al dente.
- Adaugam patrunjelul tocat marunt.
- Orezul fiert se scurge bine de apa si se adauga in wok.
Cam asa arata sosul chinezesc inainte de adaugarea orezului |
Va doresc pofta buna!
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu