- 150g muschi de vita
- 1 morcov mare
- telina
- 1 ardei
- 1-2 buchete conopida
- 4-5 linguri mazare congelata
- 2 cartofi medii
- 1 dovlecel mic
- 1-2 rosii decojite
- 1 lingura ulei
- sare dupa gust
- 1/2 lingura intensificator de aroma (vegeta) - optional
- 1 frunza leustean
- 1 mana patrunjel proaspat
Mod de preparare:
- Se pune muschiul de vita taiat cubulete mici la fiert pentru a se spuma.
- Adaugam 1 lingura ulei in supa (optional).
- Se taie morcovul, telina si cartofii cuburi si se adauga dupa ce s-a spumat carnea bine in apa fiarta.
- Se adauga sare dupa gust.
- Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, se adauga conopida (buchetele mici), mazarea congelata si dovlecelul taiat cuburi.
- Optional se poate adauga intensificator de aroma.
- Se taie rosiile cuburi si se adauga in supa impreuna cu frunza de leustean.
- Frunza de leustean se scoate dupa aproximativ 2 minute.
- Se gusta de sare si se adauga 1 mana de patrunjel proaspat.
Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu