Retete
Bianca Paraskevioti
Home » , , » Dovlecei cu pasta de rosii si mozzarella

Dovlecei cu pasta de rosii si mozzarella

Written By Unknown on joi, 27 iulie 2017 | 23:06


Ingrediente necesare:

  • 1 dovlecel mediu/mare
  • 200/250 ml bulion rosii
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita maghiran
  • sare, piper dupa gust
  • mozzarella rasa
Mod de preparare:
  1. Se curata dovleceii de coaja si se taie rondele de aproximativ 1cm care se sareaza foarte putin si se pipereaza.
  2. Se pune apa la fiert cu putina sare(nu mult deoarece si dovleceii i-am sarat putin).
  3. Cand apa fierbe, adaugam rondele din dovlecei si ii fierbem pentru cateva minute.
  4. Bulionul de rosii se pune la fiert la foc mic, impreuna cu putina sare si restul de condimente(usturoi pisati, busuioc, maghiran ) pana cand se formeaza o pasta.
  5. Intr-o tava medie tapetata cu hartie de copt se aseaza rondele de dovlecel
  6.  Pe rondele se adauga aproximativ o lingura pasta de rosii si se presara mozzarella.
  7. Sa da la cuptorul preincalzit aproximativ 10-15 minute, pana cand mozzarella prinde o culoare maro-aurie.

Va doresc pofta buna!

Rate this posting:
{[['']]}
SHARE

About Unknown

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu