Retete
Bianca Paraskevioti

Crutoane

Written By Unknown on sâmbătă, 12 noiembrie 2016 | 05:43


Ingrediente necesare pentru o tava:
  • 3-4 felii de paine tare sau proaspata
  • busuioc
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • apa

Mod de preparare:

  1. Se taie paine cuburi si se aseaza in tava pe hartie de copt.
  2. Pisam cateii de usturoi intr-un pahar, adaugam sare si amestecam pana obtinem o pasta cremoasa. Adaugam pe rand 2 linguri de ulei de masline si amestecam. Apoi, adaugam putina apa pentru a omogeniza aceasta compozitie.
  3. Sosul de usturoi trebuie adaugat pe bucatile de paine (se distribuie in asa fel incat sa ajunga pentru toata tava).
  4. Amestecam incet cu ajutorul mainilor bucatile de paine din tava. Pulverizam putin ulei de masline deasupra lor. 
  5. Presaram deasupra patrunjel si busuioc.
  6. Introducem tava la cuptorul incalzit in prealabil, aproximativ 15 minute.
   Atentie! Cand se rumenesc usor sunt gata. Aveti grija pentru ca trecerea de la usor rumenit la ars este foarte scurta, imediat devin negre daca nu sunteti atenti. Crutoanele sunt perfecte alaturi de supele creme, insa sunt bune si pentru rontait.

Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
{[['']]}
SHARE

About Unknown

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu