Retete
Bianca Paraskevioti
Home » , , , » Supa crema de dovlecel

Supa crema de dovlecel

Written By Unknown on sâmbătă, 12 noiembrie 2016 | 07:38





Ingrediente necesare (2 portii):

  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel mediu
  • 1 cartof mediu
  • 1 catel de usturoi
  • sare dupa gust
  • supa de pui




Mod de preparare:
  1.  Se curata ceapa si se pune la calit in 1-2 linguri ulei de masline. Adaugam morcovii dati prin razatoarea mica, cartoful taiat in patru, respectiv dovlecelul taiat cuburi.
  2. Adaugam supa de pui cat sa acoperim dovleceii. (sau o jumatate de cub de gaina) Adaugam un catel de usturoi tocat marunt si lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute.
  3. Se gusta de sare si se adauga daca este cazul.
  4. Se da compozitia prin blender.
  5. Se serveste calda impreuna cu crutoane din paine. Reteta crutoane ---> AICI
Nota: In cazul beblusilor de 6-9 luni, respectiv 9-12 luni nu se serveste retata cu crutoane incat exista pericol de sufocare!

Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
{[['']]}
SHARE

About Unknown

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu