Ingrediente necesare (2 portii):
- 1 morcov
- 1 ceapa mica
- 1 dovlecel mediu
- 1 cartof mediu
- 1 catel de usturoi
- sare dupa gust
- supa de pui
Mod de preparare:
- Se curata ceapa si se pune la calit in 1-2 linguri ulei de masline. Adaugam morcovii dati prin razatoarea mica, cartoful taiat in patru, respectiv dovlecelul taiat cuburi.
- Adaugam supa de pui cat sa acoperim dovleceii. (sau o jumatate de cub de gaina) Adaugam un catel de usturoi tocat marunt si lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute.
- Se gusta de sare si se adauga daca este cazul.
- Se da compozitia prin blender.
- Se serveste calda impreuna cu crutoane din paine. Reteta crutoane ---> AICI
Nota: In cazul beblusilor de 6-9 luni, respectiv 9-12 luni nu se serveste retata cu crutoane incat exista pericol de sufocare!
Va doresc pofta buna!
Rate this posting:
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu