- 500 g piept de pui feliat
- 2-3 catei de usturoi
- 1 dovlecel mic
- 1 ceapa rosie medie
- 150g legume amestecate Bonduelle
- 400g bulion de rosii
- mozzarela
- 1 lingurita boia din ardei dulce
- sare, piper
- patrunjel proaspat
Mod de preparare:
- Se caleste ceapa in 3-4 linguri de ulei de masline sau de floarea soarelui.
- Cand ceapa devine sticloasa, se adauga o lingurita boia dulce.
- Se curata dovlecelul si se taie cuburi. Se adauga in oala impreuna cu cateii de usturoi tocati marunt.
- De asemenea, adaugam in oala 150-200g mix de legume inghetate.
- Lasam oala acoperita la foc mic, sa se fiarba legumele.
- Adaugam 300g bulion in oala si o mana de patrunjel proaspat. Dam focul tare si amestecam. Asteptam sa se evapore apa in exces.
- Intre timp, batem carnea ca si pentru snitel (nici foarte subtire si nici groasa). Marinam carnea cu sare si piper. Punem o lingura din umplutura.
- Se adauga peste o mana de mozzarela razuita si se ruleaza feliile de pui.
- Se aseaza intr-o tava, se acopera cu o folie de aluminiu si se da tava la cuptor aproximativ 20 de minute. (cuptorul fiind incalzit in prealabil)
- Dupa cele 20 de minute se da jos folia de aluminiu. Se stropesc bucatile de carne cu restul de bulion ramas si se asezoneaza mozzarela. Se da la cuptor inca 10 minute.
- Se serveste alaturi de o garnitura si o salata. Pentru garnitura eu am ales o reteta de cartofi condimentati. Reteta AICI
Merge excelent cu mujdei de usturoi cu smantana.
Va doresc pofta buna!
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu