Ingrediente necesare:
- 2 mere mari
- 1 lingurita scortisoara
- 100g nuci maruntite
- 3 linguri de zahar
- 1 aluat de foietaj Bella
Mod de preparare:
- Se lasa aluatul de foietaj la temperatura camerei pana se decongeleaza treptat.
- Se curata merele de coaja si se taie cuburi mici.
- Se amesteca merele cu zaharul, scortisoara si nucile maruntite.
- Se taie aluatul in patrate cu latura de aproximativ 10-12cm.
- Se adauga o lingurita plina din umplutura si se inchide aluatul pe diagonala. Asadar forma finala va fi un triunghi. Sigilam marginile cu ajutorul unei furculite.
- Se aseaza strudelele intr-o tava cu hartie de copt si se ung (cu ajutorul unei pensule) cu un galbenus de ou batut.
- Se coc la cuptor la 200 grade aproximativ 25 de minute.
- Se pudreaza cu zahar pudra
Se servesc calde.
Nota: pentru copii se pot servi alaturi de un pahar de lapte.
Va doresc pofta buna!
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu